perjantai 17. kesäkuuta 2011

The housut!

Postilaatikkoon tupsahti tänään tällaiset! Kiitoksia Mapelle ompelusta! Onks nää nyt sitten caprit vai polvihousut (kuvassa joo ehkä vähän liian ylös vedettyinä kun nostin tytön pystyyn ja kiskaisin housut ylös)?
Hyvin istuu takaakin. Vai mitä sanotte? Ekaa kertaa meidän tytöllä on housut jotka pysyy ylhäällä ilman henkseleitä :D. Toivottavasti tuo napakka resori ei liiaksi veny käytössä tai pesussa niin pysyy housut jalassa.

"Äiti hei, tää asun yläosa ei nyt ollenkaan sovi tän alaosan kanssa että viittisitkö jatkossa olla vähän tarkempi!" Jep, äiti ei tullut aamulla ajatelleeksi näitä sovitushommia kun valitsi tämän päivän asua. Täytyykin tutkailla kaapista jotain sopivampia yläosia ja jos ei löydy niin en osta en osta en osta ;D.
"Joko riittää nää sovitushommat? Mä oon katsos ihan valmis päiväunille eikä tää sun paketti kiinnosta enää oikein ollenkaan ku en saanu sitä ees auki." Juu, tervemenoa päiväunille, äiti päivittää sillä välin vähän blogia ja kurkkaa nettimaailman kuulumiset. Iso kiitos vielä Mapelle! Saat ommella meille toistekin kun minä+ompelukone=katastrofi (tosin haluaisin osata, vieläköhän itsetuntoni kestää pari hukkaan mennyttä kangasta?)

Tunika/mekko - Nosh Organics (ihana)
Housut - Mape (ihanammat)
Sukat - kummitädiltä
Paketti - kuvausrekvisiittaa, sisällä äidin uusi paita
Päiväpeitto - toistaiseksi puhdas :D

2 kommenttia:

  1. On se Eilis kyllä hurjasti isompi ku Mila, noissa housuissa sen eron näkee. Nuo kun on siis pitemmät mitä Milalla :) Toki pituuteen vaikuttaa se, miten ylös on nostettu.

    Polvihousut noista taisi tulla. :p
    Tehdään seuraavalla kerralla niin, että mittaillaan tytön jalat ettei loput housut kesken. :D

    VastaaPoista
  2. Oisko tuo salakavalasti päässy venähtämään :/. Kun Stokken jalkatukeakin piti hilata alaspäin ja joissain housuissa on lahkeet ihan kesken loppuvia. No, ens viikolla neuvola niin saadaan tarkempia mittoja.

    VastaaPoista