tiistai 24. kesäkuuta 2014

Pitsipolvisukat on niiiin out?

Täksi kesäksi jätin tytölle nahkasandaalit ostamatta vain huomatakseni että niille olisi kuitenkin ollut käyttöä ja jopa tarve. Calossin loppuunmyynti sitten olikin ohittamaton, etenkin nyt kun viimeistä viikkoa viedään ja puoleen hintaan myydään loppuvarastoa. Saattaa olla että sieltä on meille tulossa paritkin Arauto Rapit paikkaamaan sandaalitarvetta ainakin seuraavaksi vuodeksi (toivottavasti).

Miehen veljen hautajaiset ovat vielä edessäpäin ja nyt kun kenkäasiat ovat kunnossa ja mekon ompelin jo aikaisemmin tulin ajatelleeksi että ehkä paljaat varpaat eivät ole kovin korrektit tuollaisessa tilanteessa lapsellakaan. Mutta mitä sandaalien kanssa sitten voi pukea? Sukkahousut? 

Lapsena muistan minulla useinkin olleen juhlissa pitsipolvisukat, yleensä valkoiset ja hienot, totta kai, mutta onko ne nykyään sitten niin out ettei sellaisia saa mistään? 

Apua! Tyrkätkää nyt joku oikeaan suuntaan että lapsen juhlaeleganssista tulee täydellinen ja hautajaisiin sopiva. 

t: L-E


2 kommenttia:

 1. Hei, mäkin olen etsinyt tänä kesänä pitsisiä polvisukkia. Sua ei varmaan auta, että sanon etsineeni turhaan. Aiemmin olen ostanut niitä PO.P:ilta ja Zaralta, mutta nyt niitä ei ole ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en minäkään löytänyt... Onneksi perjantaina satoi vettä kaatamalla ja lapsi oli haudalla vedenpitävässä vk-puvussa. Muistotilaisuuteen laitettiin mekon kanssa sitä mitä löytyi eli ehkä hieman epäkorrektit muffinssisukkahousut (juhlamallia sentään ;)).

   No niin, lohduttaa kuitenkin tämä tieto että en ole sokea kun en löytänyt sitä mitä etsin. Ihmetyttikin jo että eikö niitä kukaan muu kaipaa! Mutta sentään joku. Jos vielä joskus löydän pitsipolvisukkia niin ostan taatusti jemmaan kaikkia mahdollisia kokoja.

   Poista