keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Kräääääshkriiiikkoshhhh... vai oliko se klik?

Siihen se sitten kosahti, hyvin alkanut ostoslakko. Minkäs minä sille teen että tuo Ticketin Othello north fireworks ihan HUUSI sieltä Tanskasta asti että haluaa tulla meille ja kun tarpeeksi kauan ja kovaa huutaa niin saa tulla. Kurjaahan se olisi kodittomaksi jättää hyvä haalari.
Eikä tiedättekö edes harmita, enemmän harmittaisi jos en olisi ostanut. Onhan se niin että jos laittaa kolme vanhaa haalaria kiertoon niin saa ostaa tilalle yhden uuden? 

Täten ilmoitan siis ottavani osaa Minishown Melinan Vähempikin riittää-haasteeseen, sillä olen tosissani aloittanut liian tavaran vähentämisen, uskokaa pois, meillä sitä riittää. Harmi vaan että muu perhe ei ole ihan yhtä innoissaan mukana. Ja harmi etten ole siinä kunnossa että jaksaisin tehdä niin paljon kuin mieli tekisi mutta pikkuhiljaa ja voimien mukaan.

Ostolakot ovat opettaneet minua jo muutenkin eli tehneet hyvää. Nykyisin harkitsen enemmän jokaista hankintaani ja kysyn itseltäni noin kymmenen kertaa että "voinko elää ilman tätä?", useasti voin.

Että ei se tammikuun ostolakko taaskaan ihan tyhjiin valunut ja harakoille mennyt. Yksi haalari ostettiin mutta muuta ei. Tähän kohtaan voisin laittaa pitkän listan mitä kaikkea jätin ostamatta, väitän että säästimme ainakin pari sataa euroa kun en ostanut kaikkea sitä mitä teki mieli ja hyvin olemme pärjänneet ihan ilman niitä ostoksia. 
Uskokaa kun sanon että aina tulee uusia ihania kuoseja markkinoille ja kaikkia niitä ei ole pakko saada itselle, riittää kun ostaa vaan ne jotka vievät jalat alta heti ensinäkemältä. 
Apua - mulla on varmaan jo joku neljänkympin(?)-kriisi kun tekee mieli eroon kaikesta turhasta.

t: L-E, joka on haalarista huolimatta vielä pari päivää ostolakossa

P.S.  Kati, nyt on se hetki kun saa sanoa hah hah haa ja aukoa päätään ;).

16 kommenttia:

 1. Voi nam! Sä sitten toteutit sen "mun" vision tuosta kuosista ja vielä haalarina! Tuo on ihana, ihana, ihana! En siis aio aukoa päätäni vaan huokailen täällä onnesta myhkyräisenä :D Äläkä nyt sitten sano, että samaa kuosia oleva the takki on siellä kans alessa???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ei vaan jättänyt rauhaan vaikka monta päivää yritin unohtaa sen :D. Ja hmm, taidan sanoa että on se :D. Ei kun shoppailemaan seuraavaa kokoa?

   Poista
  2. Ääääh! Pinkillä mennään ja kyllä sitten taas tulee uusia ihanuuksia, eikö?

   Poista
  3. Tulee tulee, uusia ihanuuksia ihan joka vuosi! Se on oikeasti ihan totta :). Ja se pinkkikin on livenä kyllä tosi herkku, nyt voit sitten ihastella tuota väriä meillä :).

   Poista
 2. No kyllähän sillon saa ostaa jos myy alta poies ;) nimim. haalareitten kanssa mutkuilija ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä :D. Joo, seurasinkin sun haalariepisodeja taas mielenkiinnolla ja tuli vähän sellainen olo että ihan kun olis ennenkin ollut sama meininki ;). Nooh, eihän sitä aina voi heti tietää mitä haluaa :D.

   Poista
 3. Minä myin kolme haalaria, kun ei kukaan enää niitä halua. Vielä olisi kaksi lempparia, joita en oo raskinut myydä, myyn myöhemmin. Pieneksi jäänyttä kampetta olen poistanut innolla, myös sellaista jota ei meillä käytetä syystä taikka toisesta.

  Lapsilla oli koululla oma kirppistapahtuma, jossa siis lapset myivät itse, ja siellä meni jotain pientä kaupan, mutta pääasia, että lapset ovat itsekin innostuneet kierrätyksestä ja seuloivat tarpeettomia leuluja pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä niitä turhia haalareita säilömään! Tai muitakaan vaatteita. Kun ei pidetä niin ei pidetä ja joutaa kiertoon johonkin missä niitä käytetään.

   Meillä on vielä matkaa tuohon että tarpeettomista leluista luovuttaisiin, 3-vuotiaan kanssa ei oikein vielä pysty neuvottelemaankaan. Niin ja miehenikään ei ihan vielä ole tarpeeksi vanha ;).

   Poista
 4. On se niin hieno, että saikin kariutua ostolakko ihan vähäsen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Tykkään vieläkin eikä se lakkoilukaan ole niin päivän päälle :D.

   Poista
 5. No mutta onhan sen ihana <3
  Mun tekee myös mieli eroon kaikesta turhasta ja vanhasta. Kovaa vauhtia naputtelen myyntiin kaikki kevään jemmat, kun en vaan tykkää niistä nyt yhtään =D ja ei tarvita niin paljoa myöskään, kolmea myytyä takkia vastaan ajattelin ostaa yhden

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko on kevättakki hommattu? Tässähän meni jo pitkä aika enkä muistanut kysyä.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Ollaan hengissä, kiitos kysymästä, ilahdutti jo silloin kun kaipailit mutten jaksanut vastata <3.

   Poista