torstai 10. lokakuuta 2013

Joo, eiku ei, eiku sittenki joo, eiku... Äiti jahkaa kenkiään.

Koko syksyn olen jahkannut että tilaanko Crocsin AllCast Luxe Duck Bootit itselleni vai en. Parit alekoodit onnistuin sivuuttamaan ihan tilaamatta mutta pari päivää sitten en enää onnistunut (oli huono päivä, haravanvarsi hajosi ja sormeen tuli tikkuja ja syviä haavoja - tarvitsin lohtushoppailua, menihän sentään rikki parhain hiirisormeni :D).

Ja koska Crocsilla ovat keksineet aikakoneen niin toimitus oli supernopea! Tänään aamupäivällä katsoin että lähetystä ei ole vielä pakattu eikä lähetetty, kymmenen minuutin päästä sain seurantakoodin sähköpostiini ja siitä ilmeni että olivat pakanneet nopeasti ja vieneet aikakoneella kengät eilen postiin eli sain sitten iltapäivällä noutaa ne jo omasta postistani. Mahtavaa ja saisko sitä aikakonetta lainata?

Siinä ne nyt olis sitte! Sopivan kokoiset (eli isot 42-43 mutta ei nämä kyllä niin isot ole, mun jalkahan on 41) ja kevyet ja... No nyt sitten jahkaan että pidänkö vai en (aina pitää jahkata jotain ja tänäänkin on huono päivä).

Niin että joo vai ei? Onko kellään näistä kokemuksia? Että pitää vai pakkaa?

t: L-E

19 kommenttia:

  1. Siis mä jahkaan kanssa pidänkö mulle tilaamiani Crocseja... http://www.crocs.fi/crocs-womens-modessa-suede-button-boot/14536,fi_FI,pd.html?cid=060&cgid=women-footwear-boots mä tilasin nuo ja ei oo niin kivat kuin kuvissa ehkä muttamutta...
    http://www.crocs.fi/crocs-womens-crocband-ii-5-winter-boot/12933,fi_FI,pd.html?cid=126&cgid=women-footwear-boots ton tyyliset mulla on viime talven jälkeen käyttökelposet ja tykkäsin- ne on tosi lämpöset! Sisulle ja Sirpalle on myös parit per pää Crocseja syksyyn/talveen, kun saisin niistä blogattua niinkuin lupailin;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevyet ja huolettomathan ne varmaan on nuo sinunkin että hmm... :D. Ja mä todella odottelen sun Crocs-postausta että paas töpinäksi :D.

      Poista
  2. Mulla on Berryessat (ei siis yhtään samat, mutta Crocsit anyway), hyvät semikylmällä tosi kylmät pakkasella. Niissä ei ole vuorta sisällä. Mutta on kyllä säilynyt kahden ahkeran talven käytön jälkeen hyvänä. Hinta on kyllä näissä uusissa talvipopoissa aika järkyttävä, en kyllä Crocseista maksaisi yli satasta.

    Nuo on kyllä hyvännäköiset jalassa! Oma jalkani on saman kokoinen kuin sulla ja kyllähän se iso koko näyttää aina isolta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aina kuvittelen olevani ainoa isojalkainen mutta onhan teitä muitakin :D. Nuo kyllä tuntuu lämpimiltä ja mahtuu myös villasukka juuri ja juuri että jaa-ah :D. Hinnat ovat kyllä hirveitä mutta niinpä ne maksaa nykyisin kaikki kengät :O.

      Poista
  3. Pidä! Nuohan ovat siistit kengät, mutta toimivat myös räntäloskassa. Täydellistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii-in, mulla ei tosiaan olekaan vielä räntäloskan kestäviä kenkiä tai siis Tretornin lämminvuorikumppareita ei lasketa - nehän on kumisaappaat!!! Ja sitä paitsi jo sen verran iäkkäät että niiden pinkki väri on muuttunut oranssihtavaksi :O.

      Poista
    2. Päätit siis pitää! :D

      Mä tilasin Crocssaappaat. Mustat Georgie ll saapuivat tänään -20% alella. Nyt ei kastu varpaat mattopyykillä eikä keväällä mökillä. Talvella noita tuskin kauheasti tarvin... vai tarvinko? :D

      Poista
    3. No joo, en mä niistä sitten halunnut erkaantua :D. Ja tuossa nyt tarkastelin kenkätilannetta talveksi niin ei mulla niitä kyllä yhtään liikaa ole :).

      Nuo Georgiet on vissiin just ne mitä sovitin Budgetilla mutta kumpikaan väri ei tunnu oikealta tai omalta :D. Että aattelin kyttäillä josko kevääksi tulee uusia värivaihtoehtoja... No, toivottavasti talvi on kohtalaisen kumisaappaaton mutta kyllä sun nyt vielä ennen lumia pitää ne koeajaa että voit raportoida mulle :D.

      Poista
  4. Mulla kävi nuo viime talvena sovitettavana mutta oli liian pienet ja sitten se mun oma koko oli jo loppu. Mutta varmasti hyvät kengät nuo, eli pitäisin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa! Vahva ääni pitämisen puolesta! Sinulta vissiin luinkin vinkkiä että kannattaa ottaa omaa kokoa isompi ja otin :D. Kiitos!

      Poista
  5. Mä haluisin kans just noi, mutta sen verran on hintaa, että haluiluksi jää ;) Nuku yön yli ja tuumaa huomenna miltä tuntuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ajattelin että josko kyttäilisi alesta vasta mutta ihan kun näitä silloin olisi jäljellä... Ainakaan meille jättijalkaisille :D. Joo, en mä tänään ainakaan päätä mitään... Vähän kyllä mietin että tarttisko mun nää testata että jos onkin huonot niin voit lopetttaa haluilun (taas näitä että onkos tuo sana :D).

      Poista
    2. Joo testaa vaan ;D *ja toi saattais olla ihan Miimaismi eikä virallis-suoenkielinen ilmaisu ;)*

      Poista
    3. Miimaismi on aina kuitenkin parempi kuin minimalismi :D. Ja sää olitkin siellä kyttäämässä. Mees ny sinne suihkuun ;). (Ai kamala, mun piti kanssa :O)

      Poista
    4. Ei nyt ole kiire, kun en meinannut hiuksia kastella ;) Pitäis toi esikoinen saada suihkuun, kun se jankkaa vaan että Kohta!

      Poista
  6. Pidä! Mulla on viime talvelta näistä se vähän kevyempi versio eli ei noin paksulla vuorella. Niistä tykkäsin tosi paljon! Ihanan kevyet, kestää vettä ja hyvät jalkaan. Tänäänkin meille kotiutui yks kasa Crocseja tälle talvelle :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enemmän on kyllä nyt otettu kantaa pitämisen puolesta. Eli kaipa nämä täytyy testata, eihän sitä käyttämättä oikein mielipidettään voi muodostaa. Jäinpäs odottelemaan sun Crocs-raporttia blogiisi :D.

      Poista
  7. Noihan on kivat! Mä tykkään kyllä monien Crocsien ulkonäöstä. Kannattaa tsekkaa pohjien pitävyys, siis millainen pito niissä on. Pojilla oli viime talvena jotkut ihan sikaliukkaat Crocsit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm... No näköjäään pidin ne :D. Vaikea sanoa liukkaudesta vielä mitään... mutta ootellaanpa testikelejä. Palaan ihan varmasti asiaan. Nyt mulla on sopivasti ja pitkästä aikaa varvas kunnolla tulehtunut mutta noi ei satu siihen että josko voisin jopa käyttää (?).

      Poista