lauantai 3. maaliskuuta 2012

Silkkaa säästöä (?) ja kumppariasiat kuntoon!

Käytiin kaupoilla säästämässä:
Lämminvuoriset Cirafin kumpparit - halvat, käyttöaika kun jäänee niin lyhyeksi mutta sopivat ja käyttö alkaa nyt heti. Eivätkä ole kauhean painavat ja ulkonäöllisestikin ihan siedettävät. Lapsi tykästyi niin että ei olisi antanut kaupassa näitä sylistään pois ollenkaan.
Samassa  Prismassa, josta edelliset kumpparit, olivat vihdoin saaneet talvigoret jopa 50 prosentin aleen niin tarttui sitten ensi talvea ajatellen mukaan nämä Vikingit. Koko arvottu ja pähkäilty ja todennäköisesti pitäisi kyllä olla aika lähelle oikeaa kokoa (ellei sitten alkuun hieman liian isot, mitä en kyllä usko). Ja jos nyt koko meni ihan pieleen niin näistä varmaan pääsee helposti eroonkin.

Ja koskapa tämän kevään kumppariasioissa meinasi tulla kiire niin varauduttiin jo seuraavaan kevääseen (siihen lumiensulamiskauteen) että varmasti ollaan ajoissa. Tyrkyttivät nimittäin nämä Vikingin thermosaappaat ihan vallan kympillä. Niin siis tässä vaiheessa Prismasta oli eksytty jo Citymarkettiin.

Samasta kaupasta tulin saaneeksi itselleni sukset ja sauvat halvalla. Pääsen ehkä siis ensi talvena hiihtämään... jos vaan jostain löydän jalkaani sopivat monot :D. Tuolla ei enää ollut oikeaa kokoa. Silkkaa typeryyttä on asua niin että latu lähtee ovelta eikä omista suksia! No, nyt omistan, eiköhän monotkin jostain löydy. (Entistä kilpahiihtäjää melkein nolottaa ajatella kuinka monta talvea meni hiihtämättä).
Niin ja koska meillä harrastetaan nykyisin juoksupottailua (lue: lapsi juoksee potalta karkuun heti kun sinne päätyy istumaan ja äiti perässä) niin oli aika vihdoinkin hankkia aiheeseen liittyvää kirjallisuutta.

Ostin muuten tytölle kahdet toppahousutkin (-70prosenttia) samalla reissulla että jestas kuinka paljon tuli taas säästettyä!

4 kommenttia:

 1. No nyt on kukkaron nyörit ja ostamisen riemu taas löytynyt. Eihän siihen tarvittu kuin taikasanat: 50% ja 70% =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nuo thermokumpparithan oli jopa -80 :D. Eikä kyllä yhtään muuten huvittanut mennä kaupoille mutta kun se akuutti kumpparipula pakotti, mutta ihan hyvinhän se meni kun vauhtiin pääsi :D. Enkä edes huomannut kun lapsi otti ja nukahti kesken kaiken.

   Taikasanat kyllä auttaa aina näköjään :D. Hyvä niin, epäilin jo että olen mennyt peruuttamattomasti epäkuntoon. Jokohan mä osaisin ostaa sieltä Pompiltakin taas :D.

   Poista
 2. Meilläkin juoksupottaillaan nykyään. = Käytännössä ei tällä hetkellä pottailla, kun en pysy perässä. Kai sitä sitten myöhemminkin kerkeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, vastasin sulle jotain järkevää tähän mutta sitten nettiyhteys pätkäisi ja sinne hävisivät mun järkevät kommentit :D.

   Mutta uskon siis että myöhemminkin kerkeää! Olen antanut myös uskotella itselleni että kesällä pottailukin on helpompaa tai ainakin vaipattomuus kun vaatteita tarvitaan vähemmän.

   Sulla tosin voi kesällä olla jotain muutakin tekemistä kuin juosta potan kanssa tytön perässä ;). Juuri tänään katselin kaupassa vauvanvaatteita ja ajattelin että ei nuo voi sopia kellekään! Äkkiä näköjään unohtuu se kuinka pieniä vauvat aluksi ovatkaan.

   Poista