sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Karkkisandaalit Brandoksen outletista (ja jupinaa)

Hain eilen postista, ihanat ja juuri sellaiset kuin pitikin. Nyt vielä isot mutta jos (ja kun) jalka kasvaa sentinkin kesään mennessä niin sitten jo sopivat. Ilmeisesti myös hyvät jalassa kun laitoin pikaista sovitusta varten aamulla jalkaan niin pois ei saanut ottaa ennen kuin päiväunille mennessä :D. Nätitkin ovat, kuin karkit, ja nyt oli hintakin kohdillaan vaikka outletin puolella joutuukin maksamaan myös toimituskuluja. Toimitus oli nopea ja kaikki sujui aivan niin kuin pitikin. Saatamme tilata siis toistekin jos jotain tarvitsemaamme sattuu outletin puolelta löytymään.

Ja sitten sitä jupinaa... Migreeni kesti jouluflunssan päälle kolme päivää, että siinähän se perheen yhteinen loma sitten menikin, sängyn pohjalla lojuessa. Tervetuloa vaan arki heti huomenna, olen vähemmän valmis mutta eiköhän se siitä taas lähde sujumaan.

Lisäksi vedin herneen nenään kun yksi ystäväni kysyi että koskas meille tulee seuraava lapsi (???). Ystävä, joka tietää että tätäkin pientä odotettiin ja yritettiin vuosia niin kehtaa mennä tuollaista kysymään. Mutisin vastaukseksi jotain että kuule meillä näitä lapsia ei tehdä vaan saadaan jos saadaan... Hän siihen että niin, niinhän se meni meilläkin. Jotenkin vaan ei ollut uskottavuutta noilla sanoilla kun hänellä on pojat tasan vuoden ikäerolla ja kumpikin raskaus on alkanut ensimmäisestä yrityksestä. Lapsettomuus kulkee mukana ja koskettaa vieläkin, varmaan ikuisesti. Siksi osaankin olla tuplasti onnellinen tuosta pienestä 1-vuotiaasta!

Niin ja jos nyt samoihin jupinoihin sitten vuodattaisin vielä senkin että isäni on kadonnut (ei kai oikeasti sentään ?  mutta meiltä). Muutamaan kuukauteen ei ole kuulunut mitään, puheluihin ei vastaa. Ei edes tullut sitä normaalia hätäistä jouluaaton puhelua ja hyvän joulun toivotuksia ja kiitoksia kortista jne. Veljenkään joululahjaan ei reagoinut mitenkään. No, olkoon, aikuinen mies (murhetta kannan silti varmaan ikuisesti?).
Kerran olen jo luopunut, ehkä on pian aika tehdä se toistamiseen ja lopullisesti?

Hyvää uutta vuotta 2012 silti kaikille teille jotka siellä jaksatte mun höpinöitä lukea (paljon teitä ei ole mutta sitäkin laadukkaampi joukko :D)!


1 kommentti:

  1. Täällä ollaan ja luetaan ja lämpöisin ajatuksin ja rukouksin tuetaan :)

    VastaaPoista