sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Tapojeni vastainen aleostos


En koskaan ole ajatellut ostaa lapselle kenkiä ennakkoon alennusmyynnistä, jalan kasvua kun on niin vaikea ennustaa... Kunnes vastaan tulivat nämä hennon vaaleanpunaiset Vikingin sandaalit (Dino girl) puoli-ilmaiseksi (tai vähän allekin). Kooltaan nämä ovat 22 ja koska ensi kesää ajatellen en ainakaan uskaltaisi ostaa pienempiä kun 19 koko jää meillä aivan kohta pieneksi niin pakkohan näiden oli päästä mukaan :D. Omansahan näistä saa varmasti pois jos nyt sattuisi käymään niin että kokoarvio menisi aivan pieleen. Umpikenkiä en luultavasti ostaisi ennakkoon, näissä avomallisissa riski ei ole aivan niin suuri.
Tältä näyttää nyt. Jalalla mittaa noin 11cm, sandaalin sisämitta 14,5cm... Eiliksen jalat ottivat juuri aikamoisen kasvuspurtin kun niitä on niin paljon käytetty pomppimis- ja kävelemisharjoituksissa että ehkäpä kasvu nyt taas vähän rauhoittuu. Näissä sandaaleissa on kyllä hyvät säädöt (myös takana) ja tyttö hihkaisi innoissaan nämä nähdessään että käyttäjäraati ainakin tykkää :D.
Samalla reissulla mukaan hyppäsi Lindexin alerekistä tämä pörrötakki koossa 86-92, pitkään emmin tämän ja vaaleanpunaisen vastaavan välillä mutta ehkäpä tämä on enemmän meidän näköinen kuitenkin. Toivottavasti sopii vuoden 2012 keväällä ja jos ei sovi niin oli niin halpa ettei paljon jää harmittamaan :D.

Muutakin meille on kotiutunut mm. Meandi:n outletista ensi kesään (puoleen hintaan kun sai...) ja eiliseltä markkinareissulta vielä yksi Meandi:n mekko entisten lisäksi. Nämä ehkäpä pääsevät esitteleyyn ensi viikolla. Ai niin ja lisäksi yksi mekko Po.p:in alesta ja pari Tuttaa mummolareissulta... Hieman nolotti kun äitini kysyi että onko jotain puutteita tytön vaatetuksessa niin en kehdannut myöntää että vaatetta on varmasti yli tarpeen melkein seuraavaksi vuodeksi vaan änkytin että jos niitä villasukkia voisit tehdä kun en itse saa aikaiseksi :D.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti