lauantai 5. tammikuuta 2013

Lehmä lentoasemalla

Mikä ei kuulu joukkoon?
Jep, lehmä lentoasemalla! Le Toy Vanin lentoasema muutti meille Lastenpuoti Kuplan  poistokorista, joka on mainio paikka sillä sieltä tekee usein löytöjä. Toki koko Kupla on mainio paikka ja palvelu aina nopeaa ja ystävällistä. 
Lentoaseman mukana oli kaksi lentokonetta. Vasemmanpuolimmaista mies väitti heti täksi ja oikeanpuolimmainen sai tuomion: "ei se mikään oikea kone ole". Minä sanoin kumpaakin lentokoneeksi ;).

Olin joskus luvannut ostaa tytön (ja miehen ;)) leikkeihin lentoaseman kunhan löydän tarpeeksi kivan. Hmph, luulin etten löytäisi ja näin ollen minun ei täytyisi sellaista ostaa ikinä, hitusen kyllä taistelin itseni kanssa kun huomasin Kuplan Facebook-sivuilta että tällainen viimeinen kappale oli lisätty netin puolelle myyntiin. Puoli tuntia mietin että tilaan-en-tilaan-en kunnes sisäinen lapseni otti vallan. 

Nyt asemalla on leikitty jo kolme päivää putkeen (mikä on varmaan uutuudenviehätysennätys) eikä loppua näy. Illalla aseman luota saa raahata nukkumaan itkua tihrustavan taaperon, niin hirmuinen harmitus on kun leikki pitää lopettaa ja aamulla asema saa osakseen innostunutta vauuuuu-huutelua (ihan kuin taapero pelkäisi aseman häviävän yön aikana). Isimieskin on edelleen innoissaan ja aseman heikot kohdat on jo löydetty ja paranneltu :D
.
Toki kävimme Ilmailumuseolla katsomassa F-117 pienoismallia, anteeksi huono kuva, tämähän on luonnollisesti vitriinissä. Aika paljonhan tuo tosiaan puulentokonetta muistuttaa.

Tunnustan myös kaivanneeni jo kesää:
Shoppailin alella Arauto Rapin sandaalit MilkyWalkista. Koko luultavasti oikea kesää ajatellen (oletan että se keväinen pieni venähdys on taas tulossa) ja toimitus Tanskasta Suomeen hämmästyttävän nopea: alle kaksi vuorokautta ja meidän postilaatikko sijaitsee syrjäseudulla vieläpä. Sitä en kyllä tiedä kuka ne sinne toi ja millä sillä postin mukana nämä eivät tulleet. Väri on siis todella kaunis tummanruskea ja on jotenkin enemmän meitä kuin ne viime kesän hopeiset, joista kylläkin tykkäsin kovasti.

Vuoden alku noin muuten olisi voinut olla sujuvampi, meillä oli/on kaikilla flunssa, uusi koti täytyisi ehkä laittaa etsintään (stressitaso korkea), sama koskee työpaikkaa ja lisäksi yksi sukulainen kuoli vuoden viimeisenä päivänä. Olo on paikoitellen kuin lehmällä lentoasemalla, sitä omaa paikkaa etsiessä tuntuu vähän eksyneeltä.


17 kommenttia:

  1. Ihanat kengät :) Mulla oli hyvin samantyyliset lapsena ja voisin ostaa myös pojalle :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat hankinnat ja jos sandaalit eivät olekaan teille hyvät kesäksi, olisko ne meille? ;)
    Höh toivottavasti asiat nyt järjestyvät pikimmiten ja löydätte maailman ihanimmat kodin ja sulle työpaikan. Asioilla on tapana järjestyä, mutta tottahan noin isot asiat stressaa: kunnes ne järjestyvät. Halauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Pidän tän mielessä jos tuon jalka jostain ihme syystä venyykin kaksi senttiä sen odotettavissa olevan sentin sijaan :D. Tai jos ei veny ollenkaan :O. Oletan kyllä että venyy kun nyt se on pitkään pysynyt taas samassa mitassa :D. Luulen että kyllä noihin joku sopiva jalka kesällä löytyy jostain ;).

      Sitä minäkin oon hokenut itselleni että asioilla on taipumus järjestyä mutta välillä meinaa vähän horjua usko siihen :D. Auttaisi varmaan muuten jos tietäisi mitä haluaa tehdä nyt kun on näin isoksi ;) päässyt.

      Niin ja sen kodin olisin jo löytänyt mutta sillä oli hieman liian iso hintalappu (toistaiseksi) eli odotan että a) laskevat hintaa tai b) saan lottovoiton (tän päiväistä 8 euroa 10 senttiä ei lasketa vaikka on sekin tyhjää parempi).

      Kiitos halauksista! Lohduttavaa että joku vielä uskaltaa halata vaikka stressi on tehnyt minusta hirviön (ehkä se ei onneksi välity täysin näin netin kautta).

      Poista
  3. Ihana lentoasema! Ja toivottavsti kaikki järjestyy ja kääntyy parhain päin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan noin kivaa lentoasemaa en olisi uskonut löytäväni, veikkaan että säilyy leikeissä mukana pitkään. Kiitos, vuoden päästä jo tiedetään kuinka kävi :D.

      Poista
  4. Onpa kiva lentokenttä! Ja noi sandaalit on muuten samat kuin ne meidän viime kesäiset keltaiset :)

    Isoja juttuja on teilläkin siellä... Koita olla liikoja stressaamatta, jooko <3 Mä ainakin uskon, että elämässä käy lopulta kuitenkin hyvin, vaikka välillä mutkan kautta mennäänkin! Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiesinkin että ovat samat sandaalit kuin ne teidän viime kesän keltaiset :). Taisit olla niihin tyytyväinen?

      Näin loman loppuessa stressitason pitäisi olla minimissään mutta meillä kävi hassusti ihan toisin kun asiat kasaantuivat, tää oli vissiin joku lumipalloilmiö :D. Jotenkin hassusti uskon että asioilla on tarkoituksensa.

      Vuoden vaihtuessa muuten ilmoitin miehelle että minä ainakin aion muuttaa tänä vuonna, tuletteko mukaan :D. Mutta joo, nyt tais kyllä loppuviikon tapahtumat tuoda vauhtia siihenkin hommaan :O.

      Kiitos tsempeistä!

      Poista
    2. Lentokenttä oli kyllä löytö ja en millään voinut jättää sitä ostamatta vaikka juuri jouluna suureen ääneen ilmoitin että nyt ei vähään aikaan tarvita mitään uusia leluja :D.

      Ehkä tilanne ei muuten vielä ihan toivoton ole kun käytän sanaa hassusti ;).

      Poista
    3. Juu, kyllä sandaalit oli hyvät - tosin niille ei viime kesänä ihan kamalasti käyttöä tullut, sattuneista syistä tennarit oli pätevämpää kamaa...

      Kyllähän asioilla yleensä joku tarkoitus on - tai ainakin niille voi löytää tarkoituksen, jos vähän miettii ;) Mitäs siellä nyt on tapahtunut?? Toivottavasti positiivisella tavalla vauhdittaa asioita!

      Poista
    4. Hah. Meillä on sandaalikelit aina huhtikuusta lokakuulle ainakin, villasukilla tai ilman ;). Viime kesänkin eniten käytetyt kengät siis :D. Toki vähän piti katsoa ettei pahimpiin lätäköihin pompi ;).

      Luulen että tämän vuoden jälkeen näen taaksepäin paljon paremmin kuin nyt eteenpäin. Ei täällä silleen sen kummempia kuin eilen kävi yksi parikymppinen nuoripari asuntoa katsomassa ja vähän jäi sellainen kutina että saattaisivat muuttaa tähän (ovat asunnonomistajan tuttuja). Meillä kyllä on puolen vuoden irtisanomisaika että ei se pakkomuutto ihan viikossa ainakaan tule vaikka nyt irtisanoisivatkin heti :D.

      Ja siis minähän en tässä oikein enää tykkää asua että mullehan kuvio on luultavasti positiivinen kunhan selviää että mihin seuraavaksi.

      Poista
    5. Ja siis toki vähän muutenkin katselemme muuttoa muualle vaikka ei pakkoa tulisikaan kun tässä tämä väliaikainen (:D) asuminen on jatkunut jo yli kolme vuotta. Tuli tuo perheenlisäys tähän väliin vähän yllätyksenä ;).

      Poista
    6. No mutta eihän teillä sitten mikään tulipalokiire ole!! Että ihan rauhassa vaan ja eiköhän teille löydy joku upea vaihtoehto kaikkeen, kunhan löydät rauhan siihen ajatukseen ja tunnustelet, että mitä ihan oikeasti haluat! :)

      Poista
    7. Sitä on vaan niin malttamaton ja haluaisi tilanteen selväksi HETI eikä puolen vuoden päästä. Mutta juu, yritän hengittää rauhassa ja tuumailla :D.

      Poista
    8. Tuo lapsikin onneksi täyttää kolme vasta lokakuun lopulla ;).

      Poista
    9. Eikö ole muuten jännä, kun meitsihän on tunnetusti "hieman" kärsimätön, niin tästä asiasta en ole stressiä vetänyt, että mullahan kh-tuki loppuu 1.4... varmaan kortisto kutsuu, katotaan sitten mitä tulee vastaan ;)

      Poista
    10. Mä oon varmaan saanut nyt osani sun kärsimättömyydestä ;). Ikinä ennen en meinaa ole osannut stressata mitään :D. Kappas vaan, Suomessa tosiaan saa työttömyydestäkin korvauksia (oli päässyt unohtumaan ;)).

      Poista